Dit is hoe wij werken

We hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de schoonmaak binnen zorgorganisaties en snappen hoe de processen daar werken. Daardoor bieden we schoonmaakdienstverlening aan die enerzijds past bij de strenge (hygiëne)richtlijnen en anderzijds ruimte biedt aan maatwerk waar dat nodig is. Contracten en schriftelijke afspraken zijn de basis, maar een goede schoonmaakpartner gaat wat ons betreft verder dan dat. Onze ervaren collega’s weten dan ook hoe zij de beste kwaliteit kunnen leveren, terwijl hun werk volledig ondersteunend aan het zorgproces is.

Dit betekent bijvoorbeeld dat zij (ad hoc) prioriteiten herkennen en getraind zijn om deze met voorrang op te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een uitbraak van het Norovirus of een extra ronde voor het sanitair en de entree bij een calamiteit of ‘hoog bezoek‘.

We staan in nauw contact met onze klanten en stimuleren informeel overleg. Onze floormanagers sturen continu op het optimaliseren van de samenwerking met alle betrokkenen. Zo vormen we dan ook bij veel zorginstellingen een succesvolle aanvulling op de eigen schoonmaakdienst. We versterken elkaar. Daardoor leveren we de beste schoonmaakkwaliteit en de beste schoonbeleving voor bewoners en cliënten.

Natuurlijk staan we ook paraat als het gaat om minder kwetsbare omgevingen. Een schone omgeving en heldere afspraken zijn bij ieder soort klant belangrijk!

Wanneer u op zoek bent naar het grootste schoonmaakbedrijf in de regio Kennemerland, die prachtige leaflets uitdeelt en net zo mooie verhalen op haar site schrijft, dan vindt u dit niet ECS Diensten. Wat wij wel hebben is een ongelofelijk grote drive om u als klant de best mogelijke schoonmaakdienstverlening te bieden.

We doen wat we beloven en zeggen wat we denken; eerlijk en transparant.