Kwaliteit

Wanneer we het hebben over ‘vuil’ en ‘schoon’, dan heeft iedereen daar een ander beeld bij. Want wat is ‘schoon’ eigenlijk? Wat de één schoon vindt, vindt de ander misschien nog vuil.

Het is ons doel om nul klachten over de kwaliteit van de schoonmaak te krijgen. Daarom bepalen we voor de start van het contract wat onze gezamenlijke definitie van schoon is. Dat wordt ons uitgangspunt.

Om te toetsen of we ook echt leveren wat we hebben afgesproken werken we volgens het kwaliteitsmeetsysteem van VSR, waarin objectieve technische criteria vastliggen. Deze criteria combineren we, afhankelijk van de locatie, met de RIVM/GGD richtlijnen voor de zorg.

In ons digitale kwaliteitscontrole en beheerssysteem komen alle KPI’s samen. Door dit systeem in te zetten als basis voor een continue verbetercyclus zijn we in staat om steeds iets beter en efficiënter te werken. We gebruiken het in het overleg met onze klanten, maar ook bij het aansturen van onze medewerkers.

Samenwerken met ECS betekent dat je een flexibele partij in huis haalt, die er alles aan doet om de beste schoonmaakkwaliteit te leveren.

ECS diensten is lid van Vereniging Schoonmaak Research (VSR)